Cursussen

Hazolutions biedt u opleiding, training en oefening van uw medewerkers, teams en organisatie. We hebben twee OTO-sporen:

Opleiding, training en oefening op maat

In overleg met u bepalen we waar uw medewerkers, teams of organisatie staan en bieden een programma op maat, voor úw omstandigheden en op een locatie naar uw keuze. Ons maatwerk programma is gebaseerd op modules die hun bruikbaarheid, toepasbaarheid en effectiviteit inmiddels ruimschoots hebben bewezen.

Standaard cursussen

Naast een programma op maat bieden we ook een aantal standaard opleidingen aan. Deze zijn of worden geaccrediteerd voor de belangrijkste medische en verpleegkundige specialismen. Inschrijving is meestal op individuele basis met het onderstaande inschrijfformulier.

We kunnen ieder van de onderstaande cursussen ook op uw locatie voor uw eigen groep deelnemers uitvoeren. Vaak is dan korting mogelijk.

Neemt u svp contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Advanced Hazmat Life Support

De 2-daagse Advanced Hazmat Life Support (AHLS) provider cursus biedt u een uitgebreide opleiding in de systematische benadering en medische behandeling van patiënten met blootstelling aan gevaarlijke stoffen. 

De cursus sluit af met een examen voor een internationaal erkend certificaat.

 

CBRN Aandachtsfunctionaris Ziekenhuis

 

De 2-daagse cursus onder auspiciën van het NAZB leidt u op om de SEH-leiding te ondersteunen bij het ‘CBRN-proof’ maken van uw SEH, als eerstelijns vraagbaak over CBRN voor uw collega’s en als praktijktrainer voor PBM-trainingen.

 

AHLS herhaling

De 1-daagse AHLS herhaling is voor geregistreerde AHLS providers. We doorlopen de meest relevante stof in de vorm van een serie casus.

Desgewenst kunt u na afloop het AHLS provider examen afnemen voor verlenging van uw AHLS provider status.

Toxicologie voor GGD/MMK voor nazorg bijrampen

In drie dagen bereiden we MMK-professionals voor op hun rol in de nafase van chemische incidenten.

De cursus besteedt aandacht aan de dynamiek van chemische incidenten en de rol van MMK, het opfrissen van toxicologie en risicobeoordeling, relevante informatiebronnen en organisatie van de risicobeoordeling in de nafase van incidenten.

Toxicologie voor GGD/MMK voor nazorg bijrampen (herhaling)

In een dagdeel herhalen we op basis van recente casuïstiek een aantal aspecten van de basiscursus. Op die manier houdt u de kennis en vaardigheden uit de basiscursus in de vingers.